"Enter"a basıp içeriğe geçin

Zincirin Halkaları

Zincirin Halkaları (https://www.pexels.com/photo/sea-nature-sunset-water-119562/)

Standart geçen 2017 senesinin ardından hayatta bir şeylerin artık değişmesi, hiç bir şey için geç değil diyerek, kendimi iyi hissettirecek yeni bir şeyler yapmam gerektiğine kanaat getirdim.

Bun düşüncemde en etkili olan bir şey varsa da o da değerli Barış Özcan’ın kendi ismini taşıyan kanalında 23 Aralık 2017 tarihinde yayımladığı, 2018’de Zinciri Kırma! videosuydu.


Gerçi bu vidonun aynısı 24 Aralık 2016 tarihinde de yayımlamıştı, ama o zamanlar kendime bu kararlılığı, azmi ve cesareti bulamamıştım ne yazık ki! (keşke o zamanlar değerli olan vaktimi boşa harcamasaydım).

Yazının başına da dedim ya hani hiç bir şey için geç değil, yeter ki azim ve çaba olsun. Başarı arkasından koşa koşa gelecektir hiç merak etmeyin!.

Şimdilik kendime, iki tane hedef belirledim

  1. Günde en az 10 sayfa kitap okumak.
  2. Hafta en az blog’umda ilgimi çeken bir konu ile ilgili bir yazı yayımlamak.

 Zincirin halkaları teker teker oluşmaya başladı bile. Cidden kendimi şu an hedeflerim doğrultusunda zinciri kırmadan ilerlediğimi gördükçe çok iyi hissediyorum. Hele o videonun altında bulunan hedef takvimine o gün üzerine bir çizik atmak yok mu işte o muhteşem bir his, tarif edilmez bir duygu oldu benim için anlatamam.

Tekrar ve tekrar söylüyorum hiç bir şey için geç değil, hadi sizde bir hedef koyun kendinize ve o hedefi başarmak adına bir şeyler yapın bu mutluluğu sizde hissedeceksiniz.

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı yorumlara kapalı.